YOUR WISHES VOOR HET EERST OP DE NEGENMAANDENBEURS 

Afgelopen week stond Your Wishes voor het eerst op de Negenmaandenbeurs. Wauw, wat een ervaring! Vijf dagen lang stond ik samen met mijn team in de Rai in Amsterdam. Ik neem je mee en geef een kijkje achter de schermen.

Vanaf het hoofdkantoor vertrokken we met een volle auto met kleding op weg naar Amsterdam. We hadden een leuke stand in hal 9 waar we een gezellig Your Wishes winkeltje hadden gecreëerd. Woensdagochtend werd de Negenmaadenbeurs geopend en stroomden het publiek binnen. Van toekomstige mama’s en papa’s tot aan oma’s die kwamen shoppen voor hun kleinkinderen. 

Elke dag stond ik er met een aantal lieve collega’s die allemaal vol enthousiasme over de producten vertelden en hielpen met de leukste outfitje samen te stellen. Iets wat ik vanaf kantoor een stuk minder meemaakt en waar ik ook wel even van overrompeld was, is dat er echt heel veel fans van Your Wishes zijn. Fans die het merk al jaren op de voet volgen. Dit vond ik echt zo bijzonder! Ook heb ik heel veel lieve mommy influencers mogen ontmoeten, zoals Natalie Vijfhuizen, Lizet Greve en Kim Jacobs.

Naast onze stand kon je de Maternity items van Your Wishes ook bewonderen op de catwalk. De zwangere modellen liepen meerdere modeshows om zo alle aanstaande mama’s outfitinspiratie te geven. Dit was ook op SBS6 uitgezonden, zo leuk! 

Na vier lange dagen op de beurs voelde ik mijn voeten niet meer, maar we gingen gewoon door! ;-) Mijn moeder kwam in het weekend ook gezellig een dagje helpen. Zondag was de rustigste dag van de week, dus zeker een tip voor als je volgend jaar wilt gaan. 

Tijdens de Negenmaandenbeurs had Your Wishes een hele leuke winactie. Je maakte kans op 1 jaar lang gratis kleding voor je kleintje! Welke mommy wilt dit nou niet?! De winnaar is inmiddels bekend… Ben jij nieuwsgierig of jij de gelukkige bent? ;-) Bekijk dan mijn Negenmaanden vlog via mijn youtube kanaal.   

Als ik terugkijk was het een super geslaagde Negenmaandenbeurs! Ik heb zoveel mensen mogen ontmoeten, nieuwe klanten vol enthousiasme (en een volle tas met Your Wishes items) de stand zien verlaten, leuke samenwerkingen opgedaan, gespot op SBS shownieuws en ga zo maar door. @mommyofthegirls

 
  Tess - Your Wishes     26-03-2019 09:41     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.