Yesss! Vakantie geboekt! Maar dan een week voor vertrek moet je er toch aan geloven, het inpakken van de koffers… Wat voor veel mensen wordt gezien als vakantievoorpret, is het mijn hobby echt totaal niet. Maar inmiddels heb ik wel zo mijn trucjes om zo snel en efficiënt mogelijk de koffers van mijn hele gezin in te pakken en vertel ik je mijn handbagage musthaves voor de meisjes. Lees je mee?

Inpakken als een pro
Het is bijna zover… Nog even en we gaan heerlijk voor twee weken naar de zon! Bij de meisjes begint het al te kriebelen en de kruisjes tot aan de vakantie worden dagelijks bijgehouden. Ik ben vaak nog niet echt bezig met de vakantie, aangezien de week voordat ik op vakantie ga het altijd een race tegen de klok is op het Your Wishes HQ. ;-) Maar een paar dagen voor vertrek haal ik toch alvast de koffers van zolder en leg deze open de grond in de slaapkamer. Ik denk van tevoren alvast na over de kleding die ik mee wil nemen en zorg dat deze gewassen zijn. Ik stel vervolgens setjes samen, zodat ik een goed overzicht krijg van de outfits en items die eventueel nog ontbreken. Daarna ga ik even een vakantiedag door van begin tot eind en denk hierbij aan alles wat we nodig hebben. Dus van in de ochtend opstaan tot ’s avonds naar bed. Vooral bij het stukje ‘strand’ blijf ik dan even hangen. Zwemkleding, zonnebrand, zonnehoedjes, zwembandjes,   slippers, zwemluiers… Okee ga zo maar door. ;-) Het werkt wel heel goed! 

  


Doordat ik een paar dagen van tevoren de koffer al klaarzet, geef dit tijd om nog iets toe te voegen wat je misschien toch bent vergeten of iets wat op blijkt te zijn. Ideaal voor drukke mommy’s! 

Mijn handbagage musthaves
De handbagage vind ik het belangrijkste als je reist met kindjes. Mocht er iets gebeuren met de koffers, dan heb je altijd nog je handbagage als back-up. 

Voor beide meisjes zorg ik dat er een schoon setje kleding in een plastic zakje inzit, zodat ik ze meteen kan verschonen bij een ongelukje. Daarnaast heb ik voor Noï een heel handig en compact hangmatje voor in het vliegtuig. Deze kan je bevestigen aan het tafeltje vóór je, én om je eigen middel. Vervolgens kan ze lekker hierin slapen en heb ik even mijn handen vrij. Voor Luna heb ik de Stokke Bedbox gekocht. Wat een aanrader is dit! Met deze koffer kan je een comfortabel bedje maken voor je kindje in het vliegtuig. Daarnaast kunnen kindjes ook op deze koffer rijden, super fijn voor als ze even geen zin meer hebben om te lopen. Natuurlijk helemaal stoer als je zelf de koffer mag rijden. Luna en haar vriendinnetje Mila vonden het geweldig!  Ook pak ik altijd een paar kleine cadeautjes in, deze mogen de meisjes tijdens de vlucht uitpakken. Vaak koop ik cadeautjes waar ze in het vliegtuig meteen mee kunnen spelen. Zo maak je er een klein feestje van in de lucht. Ben jij nieuwsgierig naar wat voor cadeautjes ik zoal koop? Bekijk dan de vlog: #weekvlog3 op mijn Youtube kanaal. 

Eenmaal aangekomen zijn de meisjes en wij gebroken na een lange vlucht. De Yoyo babyzen  buggy is echt heel fijn en nemen wij altijd mee als handbagage.

  

Voor alle mommy’s die twijfelen over een vliegvakantie met kinderen, gewoon doen! Het is een avontuur, niet altijd even makkelijk maar zolang je geduld hebt en jezelf wegcijfert voor de kids, dan komt het helemaal goed. Wij gaan genieten van onze vakantie! <3
@mommyofthegirls
  Tess - Your Wishes     03-04-2019 16:49     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.