De tweede zondag van mei komt er weer aan en dat betekent natuurlijk: Moederdag.
Voor mij is het alweer mijn derde moederdag. Sinds dat ik moeder ben, ben ik Moederdag erg gaan waarderen. Ik vond het altijd maar een commerciële bedoeling net als Valentijnsdag. Nu is Moederdag een speciale dag voor mij. Door alle prachtige tekeningen, mooie kunstwerkjes en heerlijke ontbijtjes op bed met een dikke knuffel van mijn meisjes, is elke Moederdag speciaal en bijzonder.

 


Na de geboorte van Luna merkte ik dat het erg lastig voor me was om een goede balans te vinden tussen werk en het moederschap. Voorheen was Your Wishes altijd mijn enige kindje, nu ging heel veel van die aandacht naar Luna. Hoe kon ik nou een goede moeder en een goede ondernemer in één zijn? Gelukkig weet ik dit nu perfect te combineren en geniet ik enorm van mijn meisjes. Als zij genieten en het fijn hebben, dan geniet ik ook. Het is cliché, maar zo ontzettend waar. Luna en Noï geven mij zoveel liefde, daar kan niets tegen op. Ook ben ik ervan overtuigd dat ik een leukere moeder ben doordat ik mijn privé en werk af kan wisselen.

Hoe leuk is het dan ook dat er 1 dag in het jaar is, dat ik extra liefde en waardering krijg van mijn meisjes en me een geweldig goede en leuke moeder voel.

Moederdag gift tips
Er gaat natuurlijk niets boven de prachtige kunstwerkjes van je kinderen, maar een extra cadeautje is altijd leuk om te krijgen. Ik denk dat elke mama deze cadeaus kan waarderen.


- Your Wishes Mommy Bracelet
De vrouw die altijd voor je klaar staat en waar je het meeste van houdt, mama! Laat aan iedereen weten dat je van haar houdt met dit lieve armbandje, of geef het cadeau aan je eigen moeder.- Your Wishes Gift Card 
Zo kunnen de mama’s zelf wat uitkiezen, want uiteindelijk geldt natuurlijk “mama knows best”- Your Wishes Twinning Set
Hoe leuk is het om samen met je little one dezelfde outfit of accessoire te hebben, twinning is winning! Zelf raad ik de scrunchie twinning set aan, een onmisbare trend voor mama en dochter!
Bij deze wil ik alle moeders en mama’s to be een geweldige Moederdag wensen. Dat jullie allemaal verwend mogen worden!


@mommyofthegirls
  TESS - YOUR WISHES     08-05-2019 14:50     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.